Informacja

Nowe produkty

Polityka prywatności-RODO.

Jakie dane o Tobie zbieramy?
Zanim będziemy mogli dokonać końcowej transakcji zakupu w naszym sklepie internetowym pod adresem; www.nocna-bielizna.pl zapytamy Państwa o imię, nazwisko, adres zamieszkania, numer telefonu, adres email.

Aby można skorzystać z niektórych funkcji naszego sklepu będziesz musiał się zarejestrować. Podczas rejestracji zapytamy Cię o Twój adres e-mail oraz hasło jakiego będziesz używał na naszej witrynie sklepu internetowego.

Rejestracja nie jest wymagana do dokonywania zakupów w naszym sklepie internetowym.

Podczas każdej wizyty w sklepie www.nocna-bielizna.pl , automatycznie zbierane są dane np. Twój adres IP, nazwa domeny (link) z której przychodzisz, typ konkretnej przeglądarki, typ systemu operacyjnego, itp. Gdy kontaktujesz się z nami za pomocą strony internetowej, telefonu, poczty e-mail, itp. przekazujesz nam swoje dane osobowe, np. imię, nazwisko, adres e-mail, itp.


W jaki sposób wykorzystujemy Twoje dane?

W żadnym wypadku nie sprzedajemy ani w inny sposób nie udostępniamy danych zebranych o Tobie podmiotom trzecim.
Dane zbierane podczas rejestracji będą wykorzystane wyłącznie do umożliwienia Tobie zalogowania się do naszego systemu i utrzymania przez ciebie indywidualnego konta w naszym sklepie. Rejestracja nie jest obowiązkowa.
Dane zbierane podczas transakcji zakupu będą wykorzystane w celu realizacji transakcji, w tym wysłania do Ciebie zamówionego towaru.

Jeżeli zapisałeś się na nasz Biuletyn, lub w inny sposób wyraziłeś zgodę na jego otrzymywanie, wykorzystamy Twoje dane w celu wysłania do Ciebie naszego Biuletynu.

Dane zbierane automatycznie mogą być użyte do analizy zachowań użytkowników na naszej stronie internetowej, zbierania danych demograficznych o naszych użytkownikach, lub do personalizacji zawartości naszych stron internetowych. Dane te są zbierane automatycznie o każdym użytkowniku.

Dane zbierane w trakcie korespondencji pomiędzy Tobą, a naszym serwisem będą wykorzystane wyłącznie w celu odpowiedzi na Twoje pytania.


W przypadku kontroli Generalnego Inspektoratu Ochrony Danych Osobowych, Twoje dane mogą zostać udostępnione pracownikom Inspektoratu zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych i przepisami RODO.


W przypadku naruszenia Regulaminu naszego sklepu internetowego, naruszenia prawa, lub gdy będą wymagały tego przepisy prawa, możemy udostępnić Twoje dane organom wymiaru sprawiedliwości i skarbowym.


W jaki sposób będziemy się z Tobą kontaktować?

Jeżeli dokonałeś zakupu w naszym sklepie internetowym otrzymasz od nas emaile dotyczące Twojej transakcji. Możemy również kontaktować się z Tobą telefonicznie, jeśli będziemy mieli ważne informacje dotyczące Twojego zamówienia.

Jeżeli zapisałeś się na nasz Biuletyn, lub w inny sposób wyraziłeś zgodę na jego otrzymywanie, będziesz od nas otrzymywać drogą e-mailową Biuletyn.


W jaki sposób możesz poinformować nas o zmianie twoich danych?

Po zalogowaniu się do systemu i wybraniu sekcji MOJE KONTO, możesz wprowadzić zmiany lub usunąć swoje dane osobowe zbierane podczas rejestracji i używane do zalogowania się do systemu i wysyłki Biuletynu.
Danych użytych do transakcji zakupu nie można zmienić, ani usunąć, gdyż są one częścią rachunku lub faktury.


Czy musisz podać nam swoje dane osobowe?

Wymagamy podania przez Ciebie danych, aby móc zawrzeć i wykonać umowę zawartą z Tobą, a tym samym świadczyć ci usługę. Jeśli z jakiegoś powodu nie podasz swych danych osobowych, niestety nie będziemy mogli zawrzeć z Tobą umowy, a w konsekwencji nie będziesz mógł skorzystać z naszego serwisu.

Wykorzystanie ciasteczek ("cookies").

Nasza strona internetowa może wykorzystywać ciasteczka, które służą identyfikacji Twojej przeglądarki podczas korzystania z naszej strony, abyśmy wiedzieli jaką stronę Ci wyświetlić. Ciasteczka nie zawierają żadnych danych osobowych.

W jaki sposób zabezpieczamy Twoje dane osobowe?

Nasze bazy danych zarejestrowane są w GIODO i zabezpieczone są przed wglądem osób trzecich zgodnie z wymogami RODO i zaleceniami inspektorów GIODO. Jedynie dostęp do nich mają w zakresie niezbędnym wybrani pracownicy www.nocna-bielizna.pl w celu realizacji zamówienia.

Jakie przysługują ci uprawnienia zgodnie z RODO? Gwarantujemy spełnienie wszystkich twoich praw wynikających z RODO, tj. prawo dostępu do danych, sprostowania oraz usunięcia twoich danych, ograniczenia przetwarzania, a także wyrażenia sprzeciwu wobec ich przetwarzania.

Zmiany polityki prywatności.

Zastrzegamy sobie prawo zmiany powyższej polityki prywatności poprzez opublikowanie nowej polityki prywatności na tej stronie.

Kontakt

Administratorem Państwa danych jest: PPH SUTEX Krystyna Sujecka, Cechy 207A, 98-220 Zduńska Wola, tel 43 8233068, fax 43 8255254, e-mail: sutex@sutex.pl.
W razie dodatkowych pytań dotyczących ochrony prywatności, prosimy o kontakt telefoniczny.